گریم نامتعادل سازی

گریم نامتعادل ‌سازی از روش های اصلی گریم در صنعت فیلم و سینما است، که با ایجاد تغییرات اساسی فرم چهره و استخوان بندی فرد را تغییر می دهد. این نوع از تکنیک های مربوط طراحی و ایجاد زخم‌ ها، سوختگی‌ ها و شخصیت‌ های افسانه ای و کارتونی می باشد.

با استفاده از تاکتیک های این گریم، ویژگی های صورت و جلوه های بصری نمایش را مطابق با محتوای داستان تغییر دهید، تا ارتباط عاطفی مؤثری بین کارکتر و بینندگان به وجود آید. از این هنر معمول در ساخت فیلم های فانتزی و علمی کاربرد گسترده ای می شود.

در ادامه درباره چگونگی طراحی و ویژگی های این گروه صحبت می کنیم، با ما همراه شوید.

گریم نامتعادل سازی به چه معناست؟

گریم نامتعادل‌ سازی به مجموعه تغییرات اساسی و عمده ای اطلاق می شود، که با هدف تغییر ظاهر و ایجاد چهره های جدید به کار می رود. این هنر ویژه طراحی جلوه های بصری، ایجاد شخصیت های افسانه و کارتونی یا تغییرات ماورایی می باشد.

گریمور برای اجرای این نوع گریم ها از متریال ‌های مختلفی مثل؛ تکنیک های سایه زنی، رنگ، پروتز، زخم و… استفاده می کند. گریم های این دسته، شکل و شمایل موجودات افسانه ای را دارند، تا به خوبی با محتوای داستان سازگار شود.

در گریم های نامتعادل سازی، محدودیتی برای طراحی چهره بازیگر وجود ندارد. گریمور می تواند با تکیه بر خلاقیت خود و استفاده مناسب از تکنیک ها، شخصیت های ویژه ای به داستان اضافه کند. از این هنر به طور معمول در بخش سینما برای تولید سریال و فیلم های سینمایی با ژانر های تخیلی بهره برداری می شود.

ویژگی های گریم نامتعادل سازی

گریم نامتعادل سازی یکی از تکنیک های محبوب و خلاقانه برای طراحی ظاهر و چهره بازیگر است. این روش با تکیه بر اصول و متریال های مختلف مانند؛ پروتز، رنگ، سایه زنی و…، فضایی چالش برانگیز برای تولید انواع فیلم های ترسناک و ماورایی به وجود می آورد.

این گروه از گریم ها در سبک دیگری انجام می شود، تا به خوبی توانایی به تصویر کشیدن خلف و خوی کارکتر داستان را داشته باشد. موارد زیر از جمله ویژگی های بارز این تکنیک را نشان می دهد؛

1.   تغییرات عمده:

در گریم نامتعادل‌ سازی دیگر ظاهر طبیعی بازیگر قابل تشخیص نیست، به طوری که انگار او به شخص دیگری تبدیل می شود.

2.   استفاده از مواد خاص:

هنرمندان برای حجم دهی یا ایجاد بافت‌ های خاص از موادی نظیر؛ لاتکس، سیلیکون، رنگ‌، پروتز و… کمک می گیرند، تا جلوه های بصری بیشترین تطابق را با محتوای داستان داشته باشد.

3.   خلق شخصیت‌ های خیالی:

نامتعادل سازی اولین تکنیک گریمور برای ایجاد و طراحی شخصیت های تخیلی و موجودات خیالی است. این هنر به او اجازه می دهد، تا چهره و حتی ظاهر بازیگر را به آسانی با استفاده از پروتز و رنگ به کارکتر داستان شبیه سازی گرداند.

4.   تکنیک ‌های سایه ‌زنی و نورپردازی:

گریم نامتعادل سازی به مجموعه ای از تکنیک‌ های سایه‌ زنی و نورپردازی با هدف عمق بخشیدن به شخصیت و جلوه ها اطلاق می گردد.

کاربرد های گریم نامتعادل

گریم نامتعادل سازی یک هنر است، که عهده محدودی توانایی اجرای صحیح آن را دارند. در این روش، بازیگر کاملا فرم و استایل انسانی خود را از دست می دهد و شمایل یک موجود ماورایی یا تخیلی را به دست می آورد. این تکنیک در بسیاری از کسب و کار ها به خصوص بخش هنر و سینما کاربرد دارد. در زیر به لیستی از کاربرد های آن اشاره می کنیم؛

1.   سینما و تلویزیون:

هماتطور که اشاره شد، نتیجه نهایی این گریم یک شخصیت غیرواقعی و تخیلی است. از این ویژگی در ساخت فیلم‌ های فانتزی، علمی تخیلی و ترسناک استفاده های گسترده ای می شود.

2.   تئاتر:

گریم نامتعادل سازی برای نمایش اشخاص با ویژه های ظاهری خاص بهترین گزینه است. از این فن در نمایش‌ های زنده مثل؛ تئاتر جهت تاثیر بصری بیشتر و افزایش ارتباط بین کارکتر و بیننده بهره می برند.

3.   صنعت بازی‌ های ویدئویی:

این هنر از تکنیک های اصلی برای ایجاد شخصیت های منحصر به فرد ویدئویی در صنعت بازی است.

4.   عکاسی و مد:

اگر به عکاسی و سوژه های غیر معقول علاقه مند هستید، می توانید به واسطه گریم های نامتعادل سازی، تصاویر جالبی از موقعیت های مهیج ثبت کنید.

اموزش گریم نامتعادل سازی

گریم نامتعادل سازی شاید شبیه به سایر تکنیک های طراحی و آرایش چهره مثل؛ جلوه‌ های ویژه باشد، اما از نظر جزئیات تفاوت های بسیاری با یکدیگر دارند. در این سبک از گریم ها، گریمور تغییرات عمده ای بر ظاهر و چهره فرد ایجاد می گرداند، تا شخصیتی منحصر به فردی به بازیگر بدهد.

آموزش گریم های نامتعادل ‌سازی، پیچیده و سخت است. برای یادگیری آن باید دوره های متعددی مثل؛ پروتز سازی، سایه زنی، آرایش، میکاپ و… بگذرانید. در زیر این تکنیک را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم؛

1.   آشنایی با ابزار و مواد:

  • ابزار های مورد نیاز: قلم ‌موها، اسفنج‌ ها، چاقو های گریم و…
  • مواد: لاتکس، سیلیکون، رنگ، پودر های تثبیت ‌کننده و چسب ‌های مخصوص.

2.   آماده‌ سازی پوست:

قیل از شروع گریم نامتعادل سازی، حتما صورت را بشویید و خشک کنید. جهت زیرسازی پوست از پرایمر مناسب پوست بازیگر کمک بگیرید.

3.   ایجاد تغییرات در چهره:

رنگ های تیره و روشن در ایجاد عمق و ابعاد جدید در چهره تاثیر قابل توجهی دارند. گریمور باید تشخیص دهد، که در هر زمان باید از کدام‌ تکنیک برای سایه زنی چهره فرد استفاده کند. در طراحی های زخم، سوختگی و بافت های غیرمعقول پروتز ها کمک بزرگی به شما می کنند.

4.   ایجاد جلوه‌ های ویژه:

لاتکس یا سیلیکون، دو ماده مهم برای ایجاد بافت در گریم نامتعادل سازی است. برای طبیعی سازی طراحی ها و عمق بخشیدن به شخصیت کارکتر می توانید از رنگ های مخصوص کمک بگیرید.

5.   تثبیت گریم:

حتما پس از پایان فرآیند، برای تثبیت گریم بر روی بازیگران خود از تثبیت کننده و اسپری استفاده نمایید.

سخن آخر

گریم نامتعادل ‌سازی یک هنر پیچیده و دوست داشتنی برای طراحی بازیگر در جنبه های ماورایی و غیر واقعی است. این هنر محدودیتی ندارد و مناسب نمایش شخصیت های خاص با ویژگی های ظاهری منحصر با فرد می باشد.

مدرک آرایشگری مردانه فنی حرفه ای برای اتباع و مهاجرین در ایران

گریم نامتعادل سازی

گریم متعادل سازی

گریم قطعه ای یا اعضای مصنوعی

گریم شبیه سازی

گریم ریش و سبیل و مو و کلاه گیس

پیمایش به بالا